Afdrukken

Referenties

We hebben een aantal klanten gevraagd naar hun mening over ons, hun bevindingen!

Tenzer, Marielle en John van Slooten schreven;
ITHappens staat voor kwaliteit, service en snelheid. Wij houden ons bezig met het bouwen en designen van websites en stellen dus nogal hoge eisen aan webhosting, maar zijn meer dan tevreden over ITHappens. Bij technische vragen van onze zijde in de weekenden of op een avond worden we altijd snel en goed geholpen. Dus wanneer je waarde hecht aan service en kwaliteit, dan ben je bij ITHappens aan het juiste adres!


JPS Autosport, Jasper Tielen schreef; 
Wij zijn al enige tijd klant van ITHappens, door een flinke groei van onze belangrijkse webshop zijn wij met enkele domeinen overgestapt naar een VPS bij een andere partij, omdat ITHappens deze niet kon aanbieden. Na ruim een half jaar werd de shop neergehaald door een lek in de beveiliging. Toevallig op dat moment ontvingen wij een mail van ITHappens dat zij gingen samenwerken met Hostingsale.nl, welke wel een VPS aanbieden.

Toen begonnen wij te twijfelen, omdat we niet wisten of de service dan wel goed zou blijven. Blijven we bij die andere partij en nemen we een grotere VPS en brengen daar onze domeinen over of proberen we het toch met deze nieuwe partij? 

Na wat mailen en een offerte bleek het toch qua prijs wel interessant (meer processor, geheugen, HDD en datalimiet), en het belangrijkste voordeel voor ons was dat het een Managed aanbod was, geen risico's meer zoals we die de afgelopen tijd hebben gehad.

Omdat we toch redelijk wat domeinen bezitten, toch nog wat extra mailen en zenuwachtig of het allemaal goed komt. Aan de VPS (bij de andere partij) was inmiddels al flink gesleuteld om het sneller te krijgen. We hebben daarop besloten om onze shop als eerste om te zetten om te proberen of dit een goede stap zou zijn. Dan kunnen we van beide kanten zien of het gaat werken zoals we bedacht hebben.

Dat ging prima, netjes op de hoogte gehouden en alles is vlot omgezet. De snelheid was ineens enorm in ons voordeel gedraaid, voorheend 5 seconden op de oude ITHappens server, naar 2 seconden op de VPS bij de andere partij naar onder de 0,5 seconden bij de nieuwe ITHappens VPS. Aansluitend hebben we direct groen licht gegeven om alles rond te maken en over te zetten naar de nieuwe omgeving.

Tussentijds zelf nog wat wensen op een lijstje geschreven omdat we nu toch bezig waren en dat was gelukkig ook mogelijk en snel geregeld.
Conclusie, Wij zijn zeer tevreden over de nieuwe server en Google toont dat ook voor ons. 


Webdesign Zaanstad / Bannerwinkel, Wim Langbroek, schreef:
Ik ben bij ITHappens terecht gekomen doordat een klant van mij zo’n tiental domeinnamen wilde registreren. Ik had deze op een avond in het weekend aangemeld en stond verbaasd om binnen hetzelfde uur nog bericht terug te krijgen dat het geregeld was.

 

Daarna voor mezelf totaal zo’n 25 á 30 domeinnamen op naam gezet, ook dit was net zo snel geregeld. Toen later bleek dat een aantal van deze mij toch niet brachten wat ik ervan had verwacht was het opzeggen ook weer zo gedaan. Prima service, snelle respons op vragen zowel op werkdagen en op tijden dat er niemand meer wakker is. Grote klasse!

 

Mvg, Wim Langbroek


scooter-power.nl / scooterpowershop.nl, Anil Sijmons, schreef:

Wij zijn 3/4 jaar geleden overgestapt naar ITHappens omdat wij veel problemen hadden met onze oude hostingprovider.
Bij deze hoster was onze belangrijke webshop vaak offline en nooit bereikbaar voor problemen of storingen.

Sinds wij webshops bij ITHappens hebben ondergebracht, is de downtime 0% en ze staan altijd klaar en zijn altijd bereikbaar!

Wij zijn na 3/4 jaar nog steeds even blij met onze overstap en dat zal ook niet veranderen!

M.V.G
Anil Sijmons